Matopplevelse

Austkil byr på lekre retter både til lunsj og middag. I tråd med våre verdier har vi et betydelig innslag av både eksklusive og økologiske råvarer med regionalt preg. 


På bestilling tar vi imot store og små selskaper til festmiddager, jubileum, konfirmasjoner og vennelag.

Vi krydrer gjerne middagen med festlige innslag eller aktiviteter, deriblant vårt velkjente konsept Mord til Middag, der vi garanterer mye moro, for uten vår nye "Sanseglad middagsopplevelse" - en seksretters middag der vi byr på kulinariske overraskelser, sanselig moro og en del praktiske utfordringer.

Mindre selskaper serveres blant stemningsfylte tømmervegger i masstua, eller i den mer staslige hovedstua.  Større selskaper serveres i vår nye konferansesal, som lett endres til festsal.

Gode råvarer og god smak

gir stor matopplevelse

Velg fra vår meny:

 


FORRETTER:


  • Stekte kamskjell med jordskokkpuré, vårløk og pekannøtter


  • Husets eksklusive fiskemousse toppet med delikatesser


  • Portvinsgravet kalvefilet med portvinskrem


  • Gravet reinsdyrfilet med rødløkskompott og soppkrem


 


HOVEDRETTER (for vegetar kan dyrefilet byttes med husets nøttesteik):


  • Hjortefilet med ovnsbakte poteter, blomkålpuré, smørsurrede grønnsaker og solbærsjysaus


  • Kalvefilet med rødbeter, pastinakkpuré, løkmarmelade og grønnkål


  • Oksefilet med ertepuré og grateng av poteter, rødbeter og chévre


  • Svinefilet med hvitvinsrisotto og friske grønnsaker


 


DESSERTER:


  • Oldemors ekte madeirapudding med jordbærpurré


  • Husets sitronfromasj


  • Husets sjokolademousse med gyldne dråper


  • Husets tilslørte bondepiker

PÅ AUSTKIL LAGER VI ALL MAT FRA BUNNEN AV, OG VI MENER OPPRIKTIG AT RÅVARER SOM VOKSER OG BLIR TIL I PAKT MED NATUREN GIR DEN BESTE KVALITET OG DEN ALLER BESTE SMAK.

DERFOR ER DET MESTE AV MAT OG DRIKKE HOS OSS ØKOLOGISK OG TILVIRKET ETTER GODE ETISKE PRINSIPPER